“Personal Branding”: Η δική μας Νόρα Παπαϊωάννου κάνει δυνατό refresh στο branded entertainment!

“Personal Branding”: Η δική μας Νόρα Παπαϊωάννου κάνει δυνατό refresh στο branded entertainment!

“Η Νόρα Παπαϊωάννου έφερε στην τοπική τηλεόραση μια φρεσκάδα και ένα λαμπερό χαμόγελο. Η Νόρα Παπαϊωάννου, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Enjoy», του Star Κεντρικής Ελλάδας, κατακτά βήμα – βήμα τη θέση που της ανήκει στα τηλεοπτικά δρώμενα και μας μιλάει για την έως τώρα πορεία της.”

Νόρα έφερες στην τοπική τηλεόραση μια φρεσκάδα και ένα λαμπερό χαμόγελο.. Πότε ξεκίνησες; Μπήκες ξαφνικά στην τηλεόραση;

Αμέσως μετά την πρακτική μου άσκηση στο Δήμο Λοκρών, με την συμμετοχή μου σε μια διαφήμιση, μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό. Εφόσον πήγε πολύ καλά, ξαφνικά, η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου ενεργά.. Μου έγινε η πρόταση για παρουσίαση καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής και όλα έτσι πήραν το δρόμο τους..

12910340_1146034202103303_581308136_n

Έχεις μια άνεση με την κάμερα.. Έχεις σπουδάσει κάτι σε σχέση με την τηλεόραση;

Σπούδασα στην Καστοριά, στο ΑΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας- Ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης, τέσσερα πολύ όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια. Νιώθω τυχερή, γιατί είμαι από τα λίγα παιδιά που εργάζονται πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους. Και ακόμα πιο τυχερή που δεν εργάζομαι απλά, αλλά κάνω το όνειρό μου ,πραγματικότητα και αυτό είναι το παν.

Πρώτη σου εκπομπή αν θυμάμαι καλά το «Μία ώρα με τη Νόρα», για πες μας γι’ αυτό το πρώτο σου βήμα..

Αχ…Μια μεγάλη αγάπη…Ξέρετε ότι η πρώτη αγάπη μένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας .Ήταν μια πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία, με άγχος, με αγωνία για το αν θα έχει επιτυχία και πάνω απ’ όλα με σκληρή δουλειά..

12939120_1146034225436634_251478726_n

Μια απίστευτη εμπειρία, κάθε μέρα με κάτι το διαφορετικό.. «Μία Ώρα με τη Νόρα», μια ώρα καθημερινά με χαμόγελο, φρεσκάδα, εκδηλώσεις, αποδράσεις, αθλητισμό σπορ, τα πάντα. Και ξαφνικά εκεί που η επιτυχία σου όλο και μεγαλώνει, αλλάζεις τηλεοπτική στέγη ..Μίλησέ μας γι’αυτή τη μεταγραφή.

Στη ζωή μας όλοι κάνουμε αλλαγές και μάλιστα αλλαγές που θεωρούμε ότι είναι καλύτερες για εμας .Έτσι λοιπόν έκανα το μεγάλο βήμα, στο Star Κεντρικής Ελλάδας με τις εκπομπές «Χαμογέλα», «Music Star», «Εnjoy» και «Καλά να περνάς» και πρόσφατα ακόμη ένα μεγάλο βήμα στο κανάλι Ε.

12939211_1146034245436632_887779869_n

Μετά από δύο χρόνια στο Σταρ, πες μας, ήταν εύκολη η προσαρμογή σου εκεί;

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά στη δεδομένη περίπτωση, η δυσκολία ήταν στο να μπω πάλι σε νέους ρυθμούς, σε μια όμως πολύ όμορφη οικογένεια, που ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι κοντά της..

Μετά από λίγους μήνες στο κανάλι Ε, πώς είναι η εμπειρία αυτή, η ένταξή σου σε μεγαλύτερη πόλη και ο συνδυασμός των δύο καναλιών;

Κάθε αρχή και δύσκολη, όπως και να’χει η Αθήνα δεν έχει καμία σχέση με την Λαμία. Άλλοι ρυθμοί, άλλες εμπειρίες και καταστάσεις..Ο συνδυασμός των δύο αγαπημένων μου τηλεοπτικών στεγών γίνεται, αρκεί να το αγαπάς και να το θες πολύ.

12939366_1146034215436635_696885394_n

«Χαμογέλα», «Music Star», « Enjoy» , πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι η καθημερινή εκπομπή;

Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο, αν υπάρχει μεράκι και αγάπη πραγματική γι’αυτό που κάνεις.. Απλώς κάθε εκπομπή έχει τις ιδιαιτερότητές της και το χρόνο της.. Το καλοκαίρι με δύο εκπομπές, «Χαμογέλα» & «Music Star» και μάλιστα η πρώτη τρεις φορές την εβδομάδα και η δεύτερη καθημερινή, όπως καταλαβαίνετε, πήγε παραπάνω από «τρέχοντας», μέχρι που ήρθε η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν όπου οι δύο πετυχημένες, σύμφωνα με το κοινό, εκπομπές, έγιναν μια…“Enjoy”!!! Δηλαδή απόλαυση, στο Star Κεντρικής Ελλάδας. Τώρα για το πόσο δύσκολο ήταν η καθημερινή εκπομπή, το μόνο σίγουρο, είναι ότι θέλει πολύ χρόνο.. Και έχει πολλές απαιτήσεις…Για μένα αν θέλεις κάτι πολύ, το καταφέρνεις.

Eκτός του τηλεοπτικού πλατό, πως είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν, ακριβώς όπως όταν είμαι στην εκπομπή. Αντιμετωπίζω την καθημερινότητα με αισιοδοξία και χαμόγελο και προσπαθώ να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στα πρόσωπα που αγαπώ.

Πώς βιώνεις την αγάπη του κόσμου και ποια η σχέση σου με τα social media;

Λατρεύω τον κόσμο και αυτό φαίνεται σε κάθε μου στιγμή.. Η επαφή μου με τον κόσμο με γεμίζει, με κάνει να νιώθω όμορφα. Προσπαθώ βέβαια να απαντάω σε όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν στα τέσσερα προφίλ μου στο fb και τις τρεις σελίδες, αν και κάποιες φορές που δεν έχω το χρόνο αυτό παρεξηγείται.. Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου τα social media, αλλά τελικά είναι ένας πολύ γρήγορος τρόπος να έρθεις σε επαφή με το κοινό…


Δείτε περισσότερα για την Νόρα Παπαϊωάνου καθώς και όλα τα επεισόδια της εκπομπής “Enjoy” (κάθε Παρασκευή 23:00-23:55) από το Σταρ Κεντρικής Ελλάδος.